Το Δεκαπενταύγουστο όλοι στο σπίτι καλού κακού!!!

Σαν σήμερα οι βόμβες και τα Τουρκικά στρατεύματα, ανάγκασαν τους συμπατριώτες μας να αφήσουν τα σπίτια τους και τις ψυχές τους στο Βορρά στην προσπάθεια τους να σωθούν.

Δεν υπήρχε επιλογή, ο δρόμος προς τη σωτηρία ήταν ένας και η αδυναμία προστασίας από ένα προδομένο κράτος που είχε ξεπουλήσει τα πάντα στις ξένες δυνάμεις, δεν άφηνε άλλη επιλογή.

Ακούω σήμερα για το σχέδιο εκποιήσεων εξπρές, που θα ψηφιστεί εκτάκτως μέσα στο κατακαλόκαιρο και για το οποίο οι Τροικανοί δε σηκώνουν κουβέντα.

Όπως ένα χρόνο πριν δεν σήκωναν κουβέντα για το κούρεμα και σε μια νύχτα έκλεισαν τις τράπεζες και έβαλαν το χέρι τους στους λογαριασμούς των ανήμπορων να αντιδράσουν καταθετών και ξάφρισαν τις οικονομίες και τους κόπους μιας ζωής.

Με τα σπίτια όμως δε θα είναι το ίδιο.
Τι νομίζουν ότι έτσι απλά θα ψηφιστεί ο νόμος και θα μεταβιβάσουν τα σπίτια του κόσμου στα περιβόητα funds που περιμένουν να κερδίσουν δισεκατομμύρια;

Ότι ο κάθε οικογενειάρχης θα τους περιμένει ήσυχα με σκυμμένο το κεφάλι έξω από το σπίτι του, με μαζεμένα τα υπάρχοντα του σε ένα φορτηγό, με τα παιδιά του να κλαίνε και θα τους παραδώσει τα κλειδιά ευχαριστώντας τους για τη συνεργασία;

Κάτι δεν έχουν υπολογίσει αυτή τη φορά. Δεν έχουν υπολογίσει την αντίσταση που θα προβάλει ο κάθε ιδιοκτήτης στην προσπάθεια του να υπερασπίσει την περιουσία του και την οικογένεια του.

Είμαι σίγουρος ότι στο βασίλειο του αυτοσχεδιασμού και της μετριότητας δεν έχει ασχοληθεί κανένας με το πρακτικό μέρος των εκποιήσεων.

Μήπως θα έρθει κάποιος Τροικανός στρατός να αναλάβει αυτό το δύσκολο έργο; Ας μην ξεχνάμε ότι κάθε σπίτι διαθέτει και ένα G3. Ένα G3 που δόθηκε στους εφέδρους για να προστατέψουν τα εδάφη και τις εστίες τους από ξένους εισβολείς.

Ποιός θα τους βγάλει έξω από το σπίτι τους; Ο αστυνομικός που το πιο πιθανό είναι να βρίσκεται στην ίδια μοίρα και να συμπάσχει με τον συμπολίτη του που έκανε το φοβερό έγκλημα να μην πληρώνει τις δόσεις του επειδή έμεινε άνεργος ή έκλεισε την επιχείρηση του;

Ή μήπως θα περιμένουν τον Δεκαπενταύγουστο και την ώρα που θα είναι όλοι στις παραλίες θα μπουκάρουν στα σπίτια, θα αλλάξουν τις κλειδαριές και θα ταμπουρωθούν μέσα οι Τροικανοί αφού πρώτα έχουν προγευματίσει στο Hilton, έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τον κάθε ιδιοκτήτη;

Κανένα πιστόλι στον κρόταφο δε θα εξυπηρετήσει αυτή τη φορά τις αποφάσεις αυτών που μια ζωή τρίβουν τα χέρια τους μέσα στις επαύλεις τους και κερδίζουν εις βάρος αυτού του λαού.

Τον έχουν γονατίσει, τον έχουν ταπεινώσει αλλά δε θα καταφέρουν να τον πετάξουν στο δρόμο.

Ας προσπαθήσουν να βρούν άλλους τρόπους, ας προσπαθήσουν να αγοράσουν χρόνο όπως αγοράζουν δάνεια τόσα χρόνια γιατί σε αυτή την εισβολή ο λαός δε θα σκύψει το κεφάλι. Θα αντισταθεί ενωμένος και θα πάρει κεφάλια. Αυτά τα κεφάλια που τον κοροϊδεύουν για χρόνια θα τα εκδικηθεί, γιατί αυτή τη φορά δε θα έχει κάτι άλλο να χάσει και θα καταλάβει ότι όλοι αυτοί που τον δουλεύουν για χρόνια με πατριωτικά συνθήματα και του τάζουν μια ζωή ένα βόλεμα άνευ προηγουμένου, θα καταρρεύσουν σαν χάρτινος πύργος και θα αρχίσει η επανάσταση.

Ας σοβαρευτούν για μια φορά και ας δουν το γενικό συμφέρον γιατί το πρακτικό κομμάτι της συνομοσίας αυτή τη φορά δε θα είναι τόσο εύκολο.
Το Δεκαπενταύγουστο όλοι στο σπίτι καλού κακού!!!

20140720-130948-47388587.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s